Aile İçi Seminerlerimiz Başlamıştır!

Konya’da madde bağımlısı bireylere yönelik faaliyette bulunan Gül Madde Bağımlılarını Kurtarma ve Gençlik Derneği (Gül Gençlik Derneği) tarafından Çocuğunuzun madde kullanmasına önlemek için neler yapabilirsiniz konulu Seminer, Aileleriyle birlikte yaklaşık 2 saat süren eğitimde çocuklarınızı dinleyin, onunla konuşun, “HAYIR” demesini öğretin, örnek olun, teşhis koymayın, arkadaşlarını tanıyın yargılamayın konulu eğitimlerde aileleri bilinçlendiren gül madde bağımlılarını kurtarma ve gençlik derneği madde bağımlı çocuklar ve ailelere yönelik eğitimlerde çalışmalarını hızla devam ediyor.

NOT: Yapılan eğitimler her cuma saat: 18.00 da dernek binasında aileler katılabilir.

17 Haziran 2015

ZİYARETÇİ YORUMLARI