Bağış Yöntemleri

AŞAĞIDA Kİ YÖNTEMLER DIŞINDA BAĞIŞ
Aşağıda belirttiğimiz tüm yöntemler dışında bir bağış gerçekleştirmek için bize telefon numaramız (0 332 234 33 88) üzerinden ulaşabilirsiniz.

Banka Yoluyla Nakit Bağış

Derneğin banka hesaplarından size en uygun olan banka ile bağışınızı ulaştırabilirsiniz

Banka hesaplarımız için tıklayın.

Ayni Bağış

Mobilyadan beyaz eşyaya, giysiden yiyecek-içeceğe kadar bir ailenin ihtiyaç duyacağı her türlü aynî bağışınızı yapabilirsiniz.

İnternet Bankacılığı

Ziraat Bankası
Kuveyt Türk Katılım Bankası

Yukarıda adı geçen bankaların internet şubelerinden EFT ve Havale olarak bağış yapabilirsiniz.

Düzenli Bağış Talimatı

Derneğimize düzenli bağış yapmak için bize ulaşabilir Konya’da iseniz her ay belirlediğiniz tarihte size uğrayarak bağışınızı makbuz karşılığında alabilir. Konya’da değilseniz size özel kolay bir çözüm bularak düzenli bağışınızı alabiliriz.

Makbuz Karşılığında

Dernek genel merkezi ve bağış görevlilerine bağışınızı teslim edebilirsiniz. Yaptığınız elden bağışın karşılığında mutlaka makbuz talep ediniz.