Sosyal Medyada Biz}

Bağış İşlemleri

BU SAYFA SADECE BİLGİLENDİRME SAYFASIDIR!
Bu sayfada sadece bağış ile ilgili bilgi ve diğer alt sayfalara yönlendirme vardır. Kısaca bağış yapmak veya diğer işlemleri okumak için yukarıda bulunan Bağış İşlemleri menüsünün üzerine gelin ve aşağı açılan alt menüden dilediğiniz yere tıklayın.d
Yaptığımız bağışlar nereye gidiyor?
Öncelikle , gelen bağışlar geliş amaçlarına göre, proje bazlı sınıflandırılıyor. Kesinlikle Proje kapsamında harcamalar yapılmaktadır. Derneğin genel giderleri kapsamında ayrılan miktar dışındaki tüm bağışlar, proje kapsamında kullanılır. Eğer proje henüz gerçekleşmemiş veya fizibilite çalışmaları devam ediyorsa, o proje kapsamında gelen bağışlar bankada ayrı bir hesapta tutulur. Zamanı gelince kullanılır. Gerek ihtiyaç sahiplerine yapılan nakdi yardımlar, gerekse diğer tüm projeler, öncelikle gerekli tahkikatlar , ön hazırlık ve projeler yapıldıktan sonra komisyonlar ve Yönetim Kurulunun onayı ile harcamalar yapılır. Her türlü faaliyete ilişkin evrak, form, teslim tutanağı, fotograf, video görüntüsü temin edilir ve dosyalanır.
Bağış yöntemleri neler?
Bu sorunun pekçok cevabı var. Gönüllü olabilirsiniz, online bağış yapabilirsiniz, banka yoluyla bağış yapabilirsiniz, eşya ve yiyecek içecek bağışı yapabilirsiniz, makbuz karşılığında bağış yapabilirsiniz.
Size en çok gereken bağış ne?
Madde bağımlıları için hazırladığımız faaliyetlerde pek çok giderimiz olduğu için ekonomik yardım bizi rahatlatacaktır ve daha iyi hizmet vermemizi sağlayacaktır.
Yüzyüze bağış yapabilir miyim?
Evet, gerek telefon üzerinden ulaşabilir ve size gelmemizi isteyebilir, gerekse siz bizim derneğimizi ziyaret edip yüzyüze iletişim kurarak bağış yapabilirsiniz.
Düzenli bağış yapacağım, sürekli uğraşmam mı gerekiyor?
Hayır, düzenli bağış yapacağınız tarihi bize bildirirseniz size o tarihte gelebilir veya bir çözüm bularak sizin için kolaylaştırabiliriz.

Bu soruların haricinde ki aklınızdaki tüm soruları iletişim sayfasından bize ulaşarak sorabilirsiniz.